11 Mart 2014 Salı

"ŞOK DİYETLE HAFTADA 5 KİLO VERİN!"
"BU HAREKETLERLE BELİNİZİ 1 HAFTADA 5 CM İNCELTİN!"
"BU ÇAYDAN İÇİN GÜNDE 1 KİLO VERİN!"

Hadi canım!
İşte tam olarak da amacımız bunların gerçekten öyle olmadığını göstermekti. Senelerce bir çok diyet deneyip, hatta diyetisyenlere de gitmiş biri olarak, böyle şeylerin ne kadar saçma olduğunu rahatça söyleyebiliyorum. Ha bir de bunu sıfır beden kadın ve adamların ağzından duymak çok ayrı oluyor. Nereden biliyorlar acaba? Ekranın karşısına geçip bu karışımla kilo verin deyip, bir kaç hareket gösterip belinizi inceltin demek fazlasıyla kolay. Bir de bize sorsalar keşke? 

Listelerimizi diyet listesi adı altında paylaşıyoruz evet. Ama siz de fark etmişsinizdir ki pek "diyet" değil. Yani en azından televizyonda izleyip, duyduklarımız kadarıyla. Zaten olmasını istediğimiz de bu. Öncesinde yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek ve daha sağlıklı beslenmek amacımız. Zaten diyetin tanımı da bu değil mi? Zayıflamanın dışında öncelikle düzene girmesi gereken alışkanlıkları var hepimizin. Uyku düzeninden tutun yemek yemenin saatine kadar. 



Hep demez miyiz bir insanı onun gibi olan bir diğer insan anlar diye, işte biz de tam bunun için buradayız. Biz deneyerek görüyoruz ve sizinle paylaşıyoruz. "Hanımlar hadi bu hareketle yağları eritelim" diyen, fakat yağları olmayan kadınlardan bizim gibi sıkılmış olabileceğinizi de düşünerek, yapabileceğimiz kadarıyla yaptıklarımızı size anlatmak için buradayız. Denemediğimiz şeyleri değil, fayda aldığımız, ve tabi ki faydasını göremediğimiz şeyleri de sizinle paylaşıyoruz.

Siz de bizdenseniz, hep birlikte bu yola devam edelim! :)

Gizem

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -