2 Mart 2014 Pazar

Eveeeet..

Biz bu temponun içine sporu nasıl sığdıracağız? ..
Bu hafta baya zor bir haftaydı. Okullar açıldı, işlere başlandı. Hayat çok yoğunlaştı.. Ama buna rağmen diyet devam ediyor. Kilo verme mücadelemiz hala sürüyor. 
E peki bu yoğunlukta nasıl egzersizler yapıyoruz?

Tempo yoğunlaşınca her gün 1,5 saat spor yapılmıyor.. Artık bizde ne bu enerji var ne de bu vakit. Biz de bu yüzden, her gün için minik bir egzersiz programı hazırladık kendimize..


Akşamları 8 buçuk, 9 civarı 15'erli 4 set mekik çekiyoruz. Kardiyo olarak yorucu ama eğlenceli bir hareket olan jumping jacks dedikleri tepinme hareketinden 50 tane yapıyoruz :) Kalça için, wall squats dedikleri hareketten de 25 tane yapıp, yürüyüşe geçiyoruz. Yürüyüş vücudumuzun esnemesine yardımcı olmuş oluyor, ve sayesinde ertesi gün kas ağrısı çekmiyoruz :)

Evde yürüme bandınız varsa, bizim gibi televizyon vs. izlerken yarım saat hafif tempolu yürüyüşler yaparak, vücudunuzun hem şekle girmesine hem de kalori yakımına yardımcı olabilirsiniz. Farkındaysınız özellikle koşu bandı demiyoruz :) Onun adı bizim için yürüme bandıdır.. Zaten tempolu yürüyüşlerin faydalarını her yerde okuyoruz. Yürüme bandınız yoksa, sahil havası alarak bir arkadaşınızla muhabbet ede ede mutlaka yürüyün.. Okulda, işte, evde, her nerede olursa olsun, asansörü hayatımızdan çıkarttık :) Buna alışmak baya bir zor oluyor, ama denemeye devam :)

Yanınıza SU almayı sakın unutmayın!



Kolay gelsin :)

{ 2 yorum... read them below or Comment }

  1. Blog sayfasindan,blogunuza ulasilamiyor ,ben Google+ Dan ulastim.Blogunuz silindi, yeni bloglara kapali diyor.Neden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adresimizi, siskokoclar.blogspot.com.tr olarak değiştirdik :) sanırım o yüzden bir sorun oldu, bu adresten takip edebilirseniz, sıkıntı olmaz diye umuyorum :)

      Sil

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -