1 Nisan 2014 Salı

Malzemeler
1 dilim tavuk göğsü
4 kaşık light yoğurt
Yarım adet kereviz
Yarım adet salatalık
3 yaprak marul
2 dilim tam buğday ekmeği
Pul biber, kekik, nane

Hazırlanışı
Öncelikle isteğe göre tavuk göğsünü ızgarada veya haşlayarak pişiriyoruz. Bu sırada başka bir kapta yarım adet kerevizi çiğ olarak rendeliyoruz. Aynı kaba yarım salatalığı da küp küp doğruyoruz. Pişen tavukları küçük parçalar halinde sebzelerin olduğu kaba koyuyoruz. Üzerine light yoğurt ekleyerek karıştırıyoruz. Tost makinesinde kızarttığımız tam buğday ekmeklerinin arasına karışımı koyuyoruz. Tercihe göre arasına marul da ekliyoruz. Baharatlarla sandviçi renklendirebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -