13 Nisan 2014 Pazar

Eveeet..

Detoks haftası sona erdi. Başlarda biraz açlık çekmiş olsak da, vücudumuzdaki şişliğin gittiğini fark edebiliyoruz. Bir de spor katınca işin içine tartıya iyi yönde yansımasını umuyoruz. Yoğun bir haftaydı ve bize sorarsanız "spor, hareket, egzersiz duymak istemiyorum" diyebiliriz. Yeterince yorucu bir hafta oldu zaten. Ama biz kendimizi tuttuk ve sadece içimizden dedik bunları :) Diğer haftalar kadar kalori yakamadık belki egzersizlerle ama gene de güzel havaları yürüyüşle değerlendirmeyi ihmal etmedik!

Bir o kadar da yağmurlu gün geçirdik bu hafta. Havalar ne güzel, yürüyüşe çıkalım derken, yağmur başladı ve bize de evde egzersiz yapmak düştü.



Evde squat egzersizini yaptık. Uzun süredir bu hareketi yapmıyorduk egzersizlerimizde. Farklı olarak olduğumuz yerde yürüyüş denedik. Dışarıda yürüyemiyorsanız ve yürüme bandından da sıkıldıysanız, ki kesinlikle değişiklik iyi geliyor, bunu denemelisiniz. Yürüyüşten daha fazla bacaklarınızın yandığını hissedeceksiniz. Bir de bel egzersizi olarak yattığımız yerden bacaklarımızı sağ ve sola çevirdik. 

Siz de egzersizlerinizde yanınıza bol bol SU alın, ve kilo vermenin keyfini çıkarın!

Herkese bol şans :)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -