16 Mart 2014 Pazar

Eveeet..

Bu hafta egzersizlerde farklılıklar var :) Çok yoğun tempodan spor yapmaya doğru düzgün vakit ayıramadığımızı fark ettik. Vakit bulsak da halimiz kalmıyordu :) Bu yüzden biraz değişiklik yaptık. Kardiyo hareketlerinden bugüne kadar bahsetmiştik egzersiz günlüklerimizde. Bu hafta farklı olarak biz esneme hareketleri ekledik. Eksikliğini vücudumuz hissetmeye başlamadan sporun en önemli kısmı esneme kısmını daha fazla atlamamız gerekiyordu. Tabi arada hepimizin yaptığı esneme hareketleri vardır ama, bunlar vücudumuza yetmiyor. 

Kendimizi fazla yormadan, hem de güne daha dinç başlamak için uyanınca yapmaya karar verdiğimiz bir kaç esneme hareketi seçtik. 



Bu hareketler vücudumuzun rahatlamasını sağladı. Hem de daha enerjik bir şekilde güne başlamış olduk :) Gerek işte, gerek okulda, vücudumuz uzun süre aynı şekillerde kalıyor ve bir çok rahatsızlığa neden oluyor. Bu yüzden esneme hareketleri hepimize yararlı gelecek :)

Esneme hareketlerinin dışında yürüyüşlerimizi de aksatmadık. Hava biraz soğuk olduğu için pek dışarıda yürüyüş yapma fırsatımız olmadı ama evde yürüme bandından kaçış olmadı :)

Hala kendimizi zorla yürüme bandına götürüyoruz, ama tartıda farkı gördüğümüzde değdiğini anlıyoruz :)

Herkese bol şans :)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -