13 Şubat 2014 Perşembe

Malzemeler
3 adet kabak
4 yemek kaşığı bulgur
2 orta boy soğan
100 gr yağsız kıyma
1 adet yumurta
3 adet domates
Tuz, karabiber, pulbiber

Hazırlanışı
Domateslerin kabuğunu soyup, soğanları küçük küçük doğrayıp, bir kapta kıyma bulgur baharatlarla köfte hazırlar gibi yoğuralım. Kabakları yıkadıktan sonra yaklaşık 3 parmak boyunda kabakları keselim, içini oyup halka haline getirelim. Yarım kabağın içini de kıymalı harca karıştırıp, yoğuralım. Halka şeklindeki kabakları bir tencereye dizip içlerine harcımızı bölüştürelim. Kabakların boyunu geçirmeden 1 parmak yüksekliğinde su koyup, kısık ateşte pişirelim. İçininde piştiğinden emin olduğunuzda, sarımsaklı ve dereotlu yoğurtla servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Bizler..

Merhabalar :) !
Bizler Gizem ve Pelin..
Diyet Günlüğümüze hoş geldiniz!

twitter facebook google plus Instagram
Follow on Bloglovin

Popular Post

!!!

Bize Katılın!

Bizi nereden buldunuz?

- Copyright © Diyet Günlüğümüze Hoş Geldiniz.. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -